Tag på den smukkeste sejltur i New York og få en oplevelse for livet

0 Comments

Drømmer du også om en tur til New York – så er der mange spændende seværdigheder, og altid noget nyt at se. Planlæg dine dage – så du får oplevet og set så meget som overhovedet muligt.

 

Her får du en guide til alle de ting at se i New York – og jeg lover dig, at det bliver en oplevelse som du aldrig glemmer.

 

Manhattan

 

En attraktion du ikke må gå glip af, er attraktioner du f.eks. finder på Manhattan – et lille område – men som er særligt kendt New York.  I New York vil du opleve fodgængeroverfelt med bredde fortov. Du kan dog også vælge at tage til undergrundsbanen mellem de enkelte seværdigheder. Det er en oplevelse i sig selv at bevæge sig rundt i storbyen.

 

Gå ikke glip af et billede af Frihedsgudinden

 

En ferie i New York uden at se Frihedsguiden som er New Yorks store kendetegn i mange film. Du kan være heldig, og få et glimt af den, allerede når du kommer flyvende. Frihedsgudinden er en statue og statuen blev givet til New York i 1886 i anledning af De Forenede Staters 100-årsjubilæum. Og stålskelettet, der udgør hele den indvendige del af Frihedsguiden, blev tegnet af manden bag Eiffeltårnet: Gustave Eiffel. Bygningsværket har i sig selv kæmpe symbolværdi for de mange indvandrere, der drømte om et nyt liv med rigdom, fred og frihed. Det skyldes sandsynligvis, at det ofte var det første de så til deres nye land, når de kom sejlende fra Europa. Vil du se statuen tættere på – så gå i land på øen Liberty Island, hvor statuen står. Men vær særligt opmærksom på, at der kan være lang kø.

 

Du kan dog også tage færgen til Staten Island. Færgen er gratis, og det sejler lige forbi statuen.

 

Brooklyn Bridge

 

byens bedste udsigt får du fra Brooklyn Bridge. Broen er virkelig gammel – faktisk USA’s ældste og åbnede i 1883. Den krydses af 130.000 biler dagligt. Du får en helt fantastisk udsigt og kan krydse den til fods, på cykel og på rulleskøjter også.

 

Derudover er der mange andre ting at opleve i byen. Kig evt. på Trustpilot og find inspiration til shopping, restaurant og by-liv. Husk et godt kamera – for der er så mange fede lokationer og billeder som man kan tage i New York og folk derhjemme vil klart misunde de mange farver i gadebilledet.

 

Det var tre spændende oplevelser i New York. Men byen har naturligvis meget mere at byde på. Så sæt dig lidt ind i tingene, inden du rejser hjemmefra. På den måde er du sikker på ikke at gå glip af noget.