Sådan kan du træne selvom du er på vandet

0 Comments

I den tid vi lever i, er det yderst populært at gå til træning. Fitness er blevet en fast forankret del af vores hverdag.  Dog kan det være svært at opretholde træningen, hvis man i længere perioder opholder sig på vandet. Vi har prøvet at samle nogle af de træningsformer, som kan være gode at kende, når man gerne vil røre sig, til trods for man opholder sig på vandet.

Brug en kettlebell

En kettlebell er en rund vægt med et håndtag på toppen, som er ideel til at træne hele kroppen. Der findes utallige øvelser, som er super nemme at lave, og alt du behøver er din nye smarte kettlebell. I forhold til en håndvægt, at en kettlebell mere ergonomisk, når det kommer til at lave øvelser, hvor du skal ramme specielle muskelgrupper. Den er nemmere at trække og stille fra sig end en håndvægt.

Køb kettlebells og hav dem stående på båden, så er der altid en anledning til at tage en træning. De er praktiske at have med på vandet, da de ikke fylder meget. En kettlebell kan fås fra 2 kg og helt op til 48 kg, så der er noget for enhver smag.

Træningsmåtten og din egen krop

Pladsen er ofte en smule trang på både, og derfor er det essentielt, at udstyret ikke fylder meget. En træningsmåtte er næsten et must-have, når man træner selv i hjemmet, så hvorfor ikke implementere en på båden. En træningsmåtte kan nemt rulles sammen, så den ikke fylder særlig meget. Hvis man virkelig ønsker at pladsoptimere, kan den blot smides under madrassen på sengen.

Hvis du har en træningsmåtte, behøver du ikke så meget andet. Med den smarte måtte kan du lave øvelser med egen krop, og du behøver ikke misse en muskel. Vi kender alle de klassiske øvelser såsom arm- og mavebøjninger, men der findes med garanti også spændende og udfordrende øvelser, som du ikke kender. Det er bare at tage et hurtigt kig på nettet.

Elastikker til arme og ben

En tredje smart og lille ting, du kan have liggende på båden er en elastik. Ikke sådan en til håret, men en større og stærkere træningselastik lavet i gummi eller latex. Elastikker er gode til at træne baller, lår og ben, men kan også bruges til at styrke armene. Når de er foldet sammen, fylder de næsten ingenting, så de kan nemt ligge i et lille opbevaringsrum.

Hvis man døjer med skader, så er elastikker den perfekte form for træning, da det er en meget skånsom måde at aktivere musklerne på. Det skyldes at der ikke kommer en lige så stor belastning på senerne, som er det sted, folk normalt kan opleve problemer ved skader. Derudover er det super nemt at gå til, og alle kan være med, hvad end det er stående, liggende eller siddende.