Hvem er vi

Hvem er vi ?

Helsingør Sejlklub er en sejlklub for alle - unge som gamle - kapsejlere som tursejlere, motorbådsejere og en klub for dem, der helst vil hygge i havnen. Klubben er en selvstændig del af Helsingør Amatør Sejlklub, der er delt op i en sejlerafdeling og en motorbådsafdeling med hver sin bestyrelse og så er der en fælles hovedbestyrelse,  der driver klubhuset og økonomien omkring dette.
Du kan kun være medlem af en af de 2 afdelingerne, men du kan sagtens være medlem af flere sejlklubber/laug.

Hovedbestyrelse, der varetager fælles interesser såsom Klubhuset og Grillbygningen med bagved liggende lokaler, med undervisningslokaler og lager, samt værkstedet på pladsen bag Havnekontoret. Hovedbestyrelsen varetager forpagtningsaftalerne, med HavneGrillen og Kronborg Havbad og sørger for vedligeholdelse af bygningerne.

Jollehuset der ejes af Sejlerafdelingen huser Helsingør Sejlklubs ungdomsafdeling for dem under 25 år. "Provianten" et værested med rygetilladelse overfor Havnekontoret bestyres af Motorbådsafdelingen.

Hovedbestyrelsen består af de 2 formænd fra underafdelingerne plus et bestyrelsesmedlem fra hver afdeling, samt et ekstra bestyrelsesmedlem fra den afdeling der d. 1. januar har flest stemmeberettigede medlemmer.

Hvad laver vi?

Helsingør Sejlklub arbejder for at fremme sejlsporten - dvs. at vi laver en masse forskellige aktiviteter for vores medlemmer med sejlsporten som fællesnævner.

Hvorfor blive medlem?

Fordi du støtter den lokale sejlklub og sammen står vi stærkere

Fordi du bliver en del af et unikt fællesskab med hyggeligt samvær og nyttig erfaringsudveksling med ligesindede.

Fordi du får adgang til klubbens mange tilbud.