Sejlklubben får ny hjemmeside

Kære medlem,

Helsingør Sejlklub får en ny og mere tidssvarende hjemmeside. Implementeringen kommer til at involvere dig.

Arbejdsgruppen i Helsingør Sejlklub opretter alle medlemmer, og du vil i nær fremtid modtage en mail med beskeden om at du har oprettet en profil hos Helsingør Sejlklub. Mailen indeholder dit midlertidige brugernavn og adgangskode. Du bedes gemme denne mail og skal ikke foretage dig noget i første omgang.

Når hjemmesiden er kommet op at køre, kontakter vi dig og beder dig om at logge på og ændre dit brugernavn og adgangskode som du fik i mailen.

Hjemmesiden bliver et aktivt sted som kommer til at varetage mange af klubbens funktioner, bl.a. reservationer og betalinger, samt kommunikation mellem medlemmer og klubben.

Til de der måtte opleve nogle begynder vanskeligheder, står vi naturligvis til rådighed og vil være jer behjælpelig. Ansvarlig for medlemskartoteket er Lene Møller Jensen, som kan træffes på
telefon 2361 0033.

Med sejlerhilsen