Sejlerskole 2017

April – 2017
Sejlerskole for Begyndere:
Formålet er at give deltagerne en praktisk introduktion til den basale håndtering af en sejlbåd. Man lærer om bådens bestanddele, søsikkerhed, sejladsteknik med storsejl og forsejl, knob samt om vejr og vind. Efter kurset kan deltagerne være gaster på en sejlbåd i op til frisk vind, 11m/s eller føre en mindre båd i godt vejr, jævn vind op til 8 m/s. Det kræver ikke særlige forudsætninger at deltage i kurset.
Varighed: 16 uger a 3 timer
Sted: Helsingør Sejlklub Pris: 2000 kr.
Deltagelse i kurset forudsætter medlemskab af sejlklubben.
Kursusleder: Mads Staunskjær m.fl. ( tlf. 26 10 08 40 ) email: mads.stauns@gmail.com

Sejlerskole for øvede:
Formålet er at give deltagerne viden og rutine i håndtering af båd, sejl og sejltrim. Man lærer om sejladsteknik med storsejl, forsejl og spiler. Efter kurset kan deltagerne være gaster på en sejlbåd i op til hård vind, 14 m/s eller føre en båd i godt vejr, frisk vind op til 11 m/s. Forudsætningerne for at deltage i kurset er at man har sejlet sejlbåd som gast eller skipper, og kender bådens bestanddele m.v. svarende til den viden og kunnen, man opnår på begynderkurset.
Varighed: 16 uger a 3 timer.
Sted: Helsingør Sejlklub Pris: 2000 kr.
Deltagelse i kurset forudsætter medlemskab af sejlklubben.