Tilmelding til Sjælland Rundt 2017 er åben - 134 tilmeldte !!

FUN FACTS:

• 39 ud af de 134 tilmeldte er tilmeldt cruisingløbet.
  • Der er 23 X-både tilmeldte. X-Yacht er dermed den bedst repræsenteret bådtype.
  • Helsingør har flest tilmeldte både og er repræsenteret med hele 9 både. Dernæst kommer KDY med 7 tilmeldte.
  • Den første tilmelding til SR17 blev foretaget d. 12/10-2016 af en tysk spidsgatter - selv samme spidsgatter var med i det aller første Sjælland Rundt i 1947.
  • Første tilmelding i marts var en Spækhugger fra Sletten  (dem er der iøvrigt 6 tilmeldte af)
  • Der er foreløbig 15 tilmeldinger i juni.

Countdown link: http://online-countdown.da.downloadastro.com/tools/#1498636800000_U2rDpmxsYW5kIFJ1bmR0IDIwMTc=

Hvad enten du er hardcore kapsejler eller til cruising

Sjælland Rundt har et løb til dig

Tilmeldingen til Sjælland Rundt 2017 er åben. I tillæg til de velkendte racing løb, byder Sjælland Rundt 2017 på nye rammer for cruising sejlere. Vi opfordrer derfor alle sejlere,  med og uden målerbrev på deres både, til at deltage. Distancesejladsen er for sejlere der har lyst til at prøve kræfter med distancesejlads, der også indeholder hyggelig og udfordrende natsejlads. Du får rig mulighed for at pudse dine navigations- og sejlerfærdigheder af med andre sejlere under den 216 til 276 sømil lange sejlads, afhængig af din bådstørrelse.

Helsingør Sejlklub har en ambition om at få endnu flere sejlere på vandet og fokusere i 2017 endnu mere på hvad det hele startede med – sejlads, fælleskab og styrkeprøve.

Pris kr. 800,-

Tilmeldte både vil løbende få tilsendt infopakker der indeholder praktiske informationer.

Se mere på www.sjaellandrundt.dk

Vi glæder os til at se Jer på vandet.

Helsingør Sejlklub