Standernedtagning 2017

Standernedtagning 2017.

Pænt fremmøde til dagens standernedtagning. Den første standernedtagning efter deling af Motor og Sejl. Læs formandens tale nedenfor.

Velkommen til vores første standernedtagning efter delingen af Motor og Sejl.

Få indblik i redningstjenesten

Onsdag d. 8. november kl. 19:00

Mød redningshelikopterpiloten Michael Andersen der fortæller om hans vej fra en militærkarriere, til en hverdag som pilot i redningshelikopteren EH101.
Michael Andersen har mere end 28 års erfaring i flyvevåbnet. Udover at have været instruktør på Forsvarets Flyveskole, har han også været i Royal Air Force og deltaget i krigen i Afganistan.
I dag er Michael Andersen medlem af eskadrille 722 og er en del af den danske redningstjenste.

De tusindevis af flyvetimer gør Michael Andersen til en yderst erfaren og kompetent pilot. En erfaring der er brug for i de vanskelige og til tider farlige redningsaktioner han og hans besætning kommer ud for.

Kom til et spændende foredrag der er krydret med unikke historier, enestående billeder og videooptagelser der bringer dig bag kulisserne i Flyvevåbnet og redgningsarbejdet til søs.

Michael Andersen vil, udover at fortælle om helikopteren, teknikken, besætningen og de mange spændende oplevelse, give hans bud på hvad vi som sejlere kan gøre for at højne vores egen sikkerhed ombord, samt hvad vi sejlere kan gøre for at gøre deres redningsarbejde nemmere og i sidste ende succesfuldt.

Ingen tilmelding. Der vil blive serveret kaffe og et stk. kage.

VÆR DEN FØRSTE TIL AT SE KLUBHUSETS NYE VINDUER !!

Håndværkerne er ved at lægge sidste finish på vores nye vinduer i klubhuset. Vi glæder os til at gå vinterne i møde og sidde til foredrag uden at føle det trækker.
Men inden vi kan det, skal vi lige have båret tingene på plads. Det må du meget gerne hjælpe klubben med. Lørdag d. 21. oktober mødes vi til en kort arbejdsdag, hvor vi skal:

• Tage gardinstænger ned
  • Genmontere ting ved baren
  • Sætte stole og borde på plads, tørres evt af
  • Gøre orden i køkken, på lager, på toiletter og på kontor m.m.
  • Male lysninger færdige hvor vi har opgaven
  • Pudse de nye vinduer?

Vi mødes kl. 08:30 og forventer at være færdige inden kl. 12:00. Vi serverer desværre ikke  morgenmad på lørdag da faciliterne ikke er til det i denne omgang.

OG HUSK: Jo flere vi er, jo hurtigere går det.

På forhånd tak for hjælpen.

Nye vedtægter og strategi dag d. 13. januar 2017

Indbydelse til årets strategimøde, som vil finde sted lørdag d. 13. januar 2018 kl 10.00 - 15.00!

Efter at Motorbådsafdelingen har forladt den gamle fælles struktur med  en hovedafdeling og henholdsvis en afdeling for sejl og motor, har vi bl.a. et behov for at få tilpasset vor love og vedtægter, så de afspejler den nu gældende situation.

Klubmester 2017 er fundet

KLUBMESTRENE 2017: "Slipstik" - BB10 Meter med Michael Hansen som skipper.

Årets klubmester blev kåret efter blot én sejlads. Det var en dramatisk sejlads i år, hvor forholdene nord for Kronborg bød på 3,5 knob nordgående strøm og vind mellem 10-12 m/s og 15 m/s i stødene.
Løbsledelsen besluttede efter første løb at aflyse de resterende løb af hensyn til besætning og materiel. En del af sejlerne skulle nemlig sejle Stelton Cup i Vedbæk dagen efter. Stort tillykke til "Slipstik"
for endnu en gang at "hive stikket hjem" - vi ses næste år.

Billeder fra dagens kapsejlads

Lørdag d. 30. september afholder Helsingør Sejlklub klubmesterskab. Der vil traditionen tro være morgenmad for de tilmeldte både kl. 8:00 i klubhuset.
Skippermøde kl. 9:00 - samme sted. Sejladsbestemmelser finder I HER

Regler:
Sejladserne sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.
Dommere:
Kapsejladsudvalget samt udvalgte hjælpedommere.
Deltagere:
Alle både med gyldigt medlemskab af en godkendt sejlklub er velkomne som deltagere på banen. Sejladsen er åben, men det er kun både med gyldigt målebrev, hvor skipper er medlem af Helsingør Sejlklub, der kan blive klubmester.
Sejladsbestemmelserne skal forefindes om bord på den deltagende båd.
Tilmelding / registrering:
Morgen mad vil blive serveret i klubben fra kl 08:00, hvor de deltagende både også kan registrere. Tilmelding kan også ske på kasper@wedersoe.dk
Skippermøde:
Afholdes kl. 09:00 i sejlklubben 1 sal. Endelig bane vil blive bekendtgjort ved skippermødet.
Løbssammensætning:
Der laves kun løb for kapsejlende både (med målebrev).

Sølvmedalje til Helsingør Ungdom - DM i Feva

I weekenden den 9-10 september var der Junior Danmarks mesterskab i RS Feva XL og sejlerne Noah Obel og Rumle Dam Christensen fra Helsingør sejlklub ungdom fik en flot og velfortjent sølvmedalje.

Helsingør Sejlklub ungdom har igennem sæsonen opnået nogle flotte placeringer med 1 og 2 pladser i alle de stævner de har deltaget i Danmark. Noah og Rumle har derudover deltaget ved WM i Holland, som den eneste danske båd, udad 178 både fra hele verden. Det blev til en 16 plads i bronze feltet.

Helsingør er kommet i 1. divisionen

Så har Helsingør sejlet 4 liga stævner i år. Nr 3 i Struer. Nr 4 i Brejning. Nr 12 i Århus hvor det gik helt galt. Ingen vind og store vindspring,samt ingen held. Så nu var Helsingør under stort pres før det sidste stævne i Skovshoved, hvor Helsingør skulle slå Thurø for at rykke op i første division. Helsingør stod for det store pres og med en flot serie placeringer 1-4-3-2-1-4-2-1-2-4 blev det til en meget flot 2 plads efter suveræne Roskilde.
Vi ser frem til at prøve kræfter i 2018 med nogle af de bedste sejlere i Danmark.