Kom til klubmesterskab

Lørdag d. 30. september afholder Helsingør Sejlklub klubmesterskab. Der vil traditionen tro være morgenmad for de tilmeldte både kl. 8:00 i klubhuset.
Skippermøde kl. 9:00 - samme sted. Sejladsbestemmelser finder I HER (bliver opdateret på hjemmesiden senere)

Regler:
Sejladserne sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.
Dommere:
Kapsejladsudvalget samt udvalgte hjælpedommere.
Deltagere:
Alle både med gyldigt medlemskab af en godkendt sejlklub er velkomne som deltagere på banen. Sejladsen er åben, men det er kun både med gyldigt målebrev, hvor skipper er medlem af Helsingør Sejlklub, der kan blive klubmester.
Sejladsbestemmelserne skal forefindes om bord på den deltagende båd.
Tilmelding / registrering:
Morgen mad vil blive serveret i klubben fra kl 08:00, hvor de deltagende både også kan registrere. Tilmelding kan også ske på kasper@wedersoe.dk
Skippermøde:
Afholdes kl. 09:00 i sejlklubben 1 sal. Endelig bane vil blive bekendtgjort ved skippermødet.
Løbssammensætning:
Der laves kun løb for kapsejlende både (med målebrev).

Lørdagens onsdags sejlads - INFORMATION

Bestyrelsen skal beklage fejlen, men oplyser der er fundet en løsning. Skippermødet, præmieoverrækkelsen og den efterfølgende festivitas
afholdes i kajakklubben. 
 

Da både klubhuset og jollehuset er udlejet på lørdag, afholdes skippermøde og præmieoverrækkelse i motor´s tidligere kontor.

Der vil desværre ikke være mulighed for at grille.

/Kapsejladsudvalget

Sølvmedalje til Helsingør Ungdom - DM i Feva

I weekenden den 9-10 september var der Junior Danmarks mesterskab i RS Feva XL og sejlerne Noah Obel og Rumle Dam Christensen fra Helsingør sejlklub ungdom fik en flot og velfortjent sølvmedalje.

Helsingør Sejlklub ungdom har igennem sæsonen opnået nogle flotte placeringer med 1 og 2 pladser i alle de stævner de har deltaget i Danmark. Noah og Rumle har derudover deltaget ved WM i Holland, som den eneste danske båd, udad 178 både fra hele verden. Det blev til en 16 plads i bronze feltet.

 

Helsingør er kommet i 1. divisionen

Så har Helsingør sejlet 4 liga stævner i år. Nr 3 i Struer. Nr 4 i Brejning. Nr 12 i Århus hvor det gik helt galt. Ingen vind og store vindspring,samt ingen held. Så nu var Helsingør under stort pres før det sidste stævne i Skovshoved, hvor Helsingør skulle slå Thurø for at rykke op i første division. Helsingør stod for det store pres og med en flot serie placeringer 1-4-3-2-1-4-2-1-2-4 blev det til en meget flot 2 plads efter suveræne Roskilde.
Vi ser frem til at prøve kræfter i 2018 med nogle af de bedste sejlere i Danmark.

Benny Carlsen fortæller

13. september kl. 19:00

Vores tidligere havnechef Benny Carlsen er hjemme på en efterårsvisit.  Ajoupa ligger i Honduras og Benny vil bl. a. fortælle hvordan den er nået dertil, men han vil også fortælle om de overvejelser der gik forud og om de forberedelser som er nødvendige når man vil på langtur.
Det vil ikke blive den traditionelle type foredrag med en masse eventyrbilleder og sukkersøde historier, men mere en aften hvor Benny vil fortælle om alle realiteterne i en langtursejlads. Hvad får en til at gøre det, hvad kræver det af materiel og økonomi og hvordan håndteres myndighederne i de forskellige destinationer.

Adgang til mødet koster 25 kr, som betales på mobil pay 26548494 (husk navn) senest den 11. september . Ca 20.30 holdes en pause, hvori der serveres et glas rød/hvidvin og en ostesnack.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig.

Gæster er velkomne.

Hven Rundt 2017

Den traditionelle Hven Rundt åbne kapsejlads blev afviklet d. 2. september med start kl 10 i dejligt vejr med sol og lette vinde fra NV og NØ og tiltagende strøm fra syd. Turen gik rundt med Hven om styrbord, men denne gang uden en afstikker omkring Snekkerstens Skotterup Sejlklubs kapsejladsmærker grundet det lette vejr.

21 kapsejlere og 1 cruising startede og alle på nær een kapsejler gennemførte.  Første båd gik over mållinien i tiden 4:19:49. Der var 2 præmier i hver af de tre løb doneret af Kronborg Marine Bådsalg:

  • Ulf Brandt i 'Moster' vandt løb 1 med Eske Martens Poulsen i 'Knudsen' på andenpladsen
  • Michael Frank Hansen i 'Slipstick' vandt løb 2 med Johan Munster-Swendsen i 'Friendship 2' på andenpladsen
  • Per Kristiansen i 'Pelex' vandt løb 3 med Dan Bork i 'Free Lance' på andenpladsen

Derudover blev der trukket lod om 2 stk cobb grill blandt alle startende.

Detaljerede resultater kan findes under Kapsejladser/ Hven Rundt /Indbydelse.

mvh Henrik Holten Møller


Starten med Kronborg om styrbord

 

Weekendens tursejlads med klubben

20 tilmeldte både anløb Helsingborg Norra Hamn i løbet af fredag eftermiddag. Fællesspisning, hygge og gåtur til Frederiksdal var noget af det der var på menukortet for weekenden. Ligesom sidste år var der god opbakning til Turudvalgets initiativ.
Vi kan kun opfordre til at deltage. Du møder gamle sejlervenner og møder nye mennesker der har interessante sejlerhistorier og ikke mindst gode fifs til ankerpladser, gode havne og interessante steder.

Vel mødt næste år.

Fredagsbaren har ingen servering d. 25.8.

Da alle er på klubbens tur til Helsingborg, er der ingen til at servere.

Sejlklubben får ny hjemmeside

Kære medlem,

Helsingør Sejlklub får en ny og mere tidssvarende hjemmeside. Implementeringen kommer til at involvere dig.

Arbejdsgruppen i Helsingør Sejlklub opretter alle medlemmer, og du vil i nær fremtid modtage en mail med beskeden om at du har oprettet en profil hos Helsingør Sejlklub. Mailen indeholder dit midlertidige brugernavn og adgangskode. Du bedes gemme denne mail og skal ikke foretage dig noget i første omgang.

Når hjemmesiden er kommet op at køre, kontakter vi dig og beder dig om at logge på og ændre dit brugernavn og adgangskode som du fik i mailen.  

Hven Rundt 2017

Helsingør Sejlklub inviterer til distancesejlads Hven Rundt 2017. Start lørdag d. 2. september kl. 10:00 nord for Helsingør Nordhavn.
Tilmelding sker via denne side under menuen Kapsejladser "Hven Rundt", på mail@helsingorsejlklub.dk eller på tilmeldingslisten i klubhuset. Deadline for tilmelding er onsdag d. 31. august.
Startgebyr kr. 125,-

Sider

Subscribe to Helsingør Sejlklub  RSS